15 iulie 2012

Dacă ceva trebuie făcut (și trebuie), trebuie făcut astăzi



Se trage din televizor astăzi. Cu gloanțe pe care puțini le văd, dar toți le primesc.

Greșeala mișcărilor naționaliste actuale de dreapta este una singură: lipsa elementelor noi. Batem opinca pe aceleași chestii pe care scumpii noștri politicieni le strică la o cafeluță dimineața: vezi PDL și dreapta, culoarea verde etc. Cum puterea înseamnă presă, iar noi nu avem putere și nu vrem să deținem o astfel de putere, nu vom putea convinge oamenii că noi suntem dreapta veritabilă. Nu e timp pentru așa ceva. Dacă ceva trebuie făcut (și trebuie), trebuie făcut astăzi. În timp ce noi ne chinuim să vorbim lumii de dreapta veritabilă, băieții la costum ne fac la buzunare. Și tot ei au grijă ca oamenii să fie îndobitociți încă 60 de ani despre ce înseamnă dreapta.

Nu, Iliescu nu avea telefon direct "cu Mefisto", ci cu Kremlinul


Şiretenia lui Schulz vs viclenia lui Băsescu

Reîncepe lobby-ul suedez pentru avionul SAAB Gripen ? O firmă suedeză din Grupul SAAB anunță investiții importante în România

S-ar putea încadra ca offset dacă investiția e prinsă în "contractul mare". Povestea e mai veche, de pe vremea ofertei SAAB-Gripen (2008).

Ungureanu: Avem informaţii că USL vrea să menţină OUG pentru referendum

De ce e nevoie de 50% + 1 prezenţă pentru un referendum valid

Traian Băsescu TREBUIE să rămână la Cotroceni ! Nu de alta, măcar din motive care țin de demnitatea națională

Ponta "știe" cine "trebuie" să primească contractele:Trebuie continuate proiectele franco-române pe care le-am închis, precum autostrada Comarnic - Brașov si marile proiecte energetice

80% din internet nu poate fi accesat prin motoarele de căutare. Ce se află în „internetul ascuns“

De ce Obama ar putea fi reales

Un comentariu :

Anonim spunea...

Pai negri pentru INTERNETU ASCUNS au luat din pepiniera ROMANIEI. Tineti minte ultimile episoade.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: