30 iulie 2012

Fără cele patru ore suplimentare, vorbeam de un procent de prezență care începea cu cifra 3





Antonescule, gata - titineaua ! Că parc-așa zâsăși, că pleci, dacă nu pleacă.

Este incredibilă încăpăţânarea cu care Traian Băsescu persistă în greşeala de a-i considera pe pucişti posibili parteneri

Este incredibilă încăpăţânarea cu care Traian Băsescu persistă în greşeala de a-i considera pe pucişti posibili parteneri. A făcut-o în 2007 şi l-a costat (mai bine zis ne-a costat) o face din nou şi ne va distruge.
Este inadmisibil ca, după ce ai declamat lovitura de stat, în loc să porneşti fără întârziere o acţiune de epurare juridică - atât a puciştilor cât şi a colaboraţioniştilor - tu să ieşi ca prostu' cu mâna întinsă în "Piaţa Independenţii" sperând ce? Că leoarbele bolşevice vor fi deprins tainele democraţiei în ultimele 10 minute? Că un om ca Dragnea - care, printre altele, are la activ o tentativă de asasinat (pusă la cale împreună cu Marius Pieleanu şi Alessandra Stoicescu) asupra lui Marcel Hoară - se va transforma brusc din comisar în apostol? Că derbedei ca Ponta şi Şova nu vor găsi subterfugii şi nu vor răstălmăci evidenţa pentru a prezenta o situaţie falsă şi a îndemna la acţiuni de stradă?

Se anunță presiuni asupra CCR pentru validare, chiar în condițiile nerealizării condiției legale - participare de peste 50%

Radio Vocea Rusiei - instigări: "România este condusă de la Budapesta. USL mai are șanse reale să-l demită pe Traian Băsescu, dar pentru a reuși trebuie să acționeze în forță"

CACEALMA PDL-USL ? Băsescu a schimbat strategia (de la mobilizare la boicot) după ce Antonescu a promulgat legea cu prag de 50%

Ce-o fi fost în mintea celor 923 de mii care au votat NU la referendum, deși se ceruse boicot ?

Furt masiv al USL: comune cu peste 100 % prezență

Anca Boagiu o ia pe urmele lui Petru Filip

Spre PSD/USL, adică. A spus că votează la referendum: "Sunt un cetăţean liber și vreau să rămân un cetăţean liber și îmi voi apăra libertatea prin vo­tul meu". Ambii figurează pe lista Comitetului Național pentru Dezvoltare al lui Geoană.

Hidroelectrica - bombă electorală de presă a USL

Răzvan Theodorescu pretinde 300.000 de euro despăgubiri de la stat pentru exmatricularea abuzivă de pe vremea RPR

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: