23 iulie 2012

PDL încă nu are strategie pentru referendum: boicot sau mobilizare pentru vot NU ?



Ion Cristoiu: În calitate de iniţiatori ai referendumului din 29 iulie, reprezentanţii USL sunt cei care au obligaţia să scoată electoratul la urne

PDL amână anunțarea oficială a boicotului, Băsescu amenință PDL cu demisia dacă câștigă prin nevalidarea referendumului

Mircea Mihăieș: Concluzia e una simplă şi singură: cine merge la vot, nu-l sprijină pe Traian Băsescu

"Nu ştiu câţi români gândesc în felul acesta. Probabil că puţini. O bună parte din sprijinitorii lui Traian Băsescu şi-au însuşit logica uslaşă: "Să ieşim la vot..." Pentru ce? Pentru un singur lucru: ca să-i ajute pe conjuraţi să-şi ducă la îndeplinire planurile! Puterea mizează pe un fel de jiu-jitsu electoral: să folosească greutatea şi forţa adversarului pentru a-l răpune. Greşeala fatală, în aceste împrejurări, e să-ţi imaginezi că ideile, convingerile, pasiunile, speranţele ori, Doamne iartă-mă, onoarea au vreo importanţă. Contează un singur lucru: cifrele. Dacă uslaşii reuşesc să ademenească nouă milioane de oameni, bravo lor. Dacă nu, au jucat la cacealma şi au pierdut.
Concluzia e una simplă şi singură: cine merge la vot, nu-l sprijină pe Traian Băsescu. Votând, indiferent cum, devii carnea de tun a lui Ponta şi Antonescu. Restul sunt palavre de adormit Mitzurele naţie
i".

Lăzăroiu bate câmpii. Dacă socialiștii și liberalii europeni erau contra abuzurilor USL, ar fi apărut o rezoluție a Parlamentului European.

Ca în cazul Ungariei, când PPE nu i-a ținut partea lui Orban.

Sperietoarea - "UE ne elimină dreptul la libera circulație dacă nuștiuce"

Las' că le dă drumul la ruși fără viză, discuțiile au început deja.

Cineva asmute Parchetul contra partidelor naționaliste

Parchetul este asmuțit de "cineva" contra partidelor naționaliste (al doilea caz acum, primul a fost blocarea înregistrării Partidului Naționalist, creat de Noua Dreaptă). Partidele comunistoide deja înregistrate nu sunt deranjate, "nu sunt deranjante".

Băsescu: Rusia nu are niciun interes în destabilizarea României

PnL: "Dacă Băsescu nu e demis, concedierile și tăierile vor continua"

Daaa, le va continua guvernul USL ! Nu ?!

Ministerul Finanțelor Publice bagă bani din privatizări în locul fondurilor europene care "vor veni"

 Devalorizarea planificată a leului va fi spre 4,7-4,8 lei/euro, conflictul politic intern fiind pretextul

 Prețul intern al fierului vechi este menținut scăzut, pentru a se exporta rentabil această importantă materie primă

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Ref : fier vechi
Asa este : se imping spre faliment o multime de fabrici,pentru ca utilajele sa fie preluate la Remat.
Chiar acum asist la asa ceva.

Riddick spunea...

Japonezii importă fier vechi și de la mii de kilometrri depărtare.

Crystal Clear spunea...

E crima curata ..


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: