27 iulie 2012

USL vrea să fraudeze cifra prezenței până spre 52-53%



Ultimul sondaj dă o participare de "52,5%" și peste 60% pentru demitere

Euro a crescut în două luni și jumătate de guvernare USL cât în trei ani și patru luni de criză

Cristian Preda: Băsescu nu trebuia să spună că merge la vot

Antonescu dă indicații pentru excluderea lui Chiliman din partid

Târgul USL cu societatea civilă afiliată e "doar un acord de principiu, nu un angajament"

Cine face parte din societatea civilă afiliată USL

MRUngureanu luptă cu "naționalismul" USL, Preda cere mulțimii ovații pentru Barroso și Reding: "Trăiască Europa! Victorie!"

"MRU are prezenţa scenică şi discursul unui pastor dintr-o congregaţie bizară"

Curtea Constituțională lasă deschisă posibilitatea prelungirii referendumului

Agitație separatistă în Catalonia (Spania)

Comitetul Olimpic al Greciei exclude din lot o sportivă pentru "declarații incorecte politic"

ONU vrea restricționarea comerțului cu arme

7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

"La final, Cristian Preda a cerut un salut din partea mulţimii pentru preşedintele şi vicepreşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso şi Viviane Reading şi a încheiat strigând: "Trăiască Europa! Victorie!". "

Si i-a raspuns cineva?

Riddick spunea...

Cred că da, unde m-am uitat eu n-a dat tot mitingul, probabil că e de bon ton pentru unii asemenea urări.

Crystal Clear spunea...

Secta europeistilor..

Dan spunea...

65,8% vor vota împotriva împotriva lui Traian Băsescu hai sa o vedem si pe asta...ce tie si cu sondajele astea. Parca vad ca nu vin nici macar 50%.

Riddick spunea...

65,8% din "52,5%" prezenți la vot. nu vin mai mult de 50%, la locale au fost 56,4%, iar acum PDL a anunțat boicot, iar UDMR nu are mare interes, un sprijin pe față al UDMR ar afecta procentele de la alegerile legiszlative.

Anonim spunea...

Romanii vin la vot si-l ''scuipa'' ! De el nu mai poate fi legata nici o speratnta ! Omul e bolnav si a inceput sa devina iresponsabil ! Nici macar nu trebuie dusmanit . Ar fi un dezastru mentinerea lui in functie. Asa au facut romanii cu Ceausescu si s-a ajuns la barbarie. Iar atingerea unor obiective ale interesului national vs. cele ale UE nu poate fi legata de Basescu, el executa tot ce i se cere, de catre ORICINE pe care l-ar putea crede ca ar influenta mentinerea sa la putere. Asta e !

Riddick spunea...

Te pomenești că vine USL cu speranța !

PDUSL e o echipă unică (dar cu două subramuri), prin care UE controlează România, ca și binomul PASOK - Nea Dimokratia din Grecia, care guvernează acum cu sub 50% voturi în spate, datorită legii electorale trucate.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: